Tisdag morgon och snön är tillbaka

Vaknade till ett snöig Stockholm, inte det jag drömmer om. Jag längtar till våren och lite värme och mycket sol. Jag behöver lite mer ljus i mitt liv är så less på det här gråa och dystra vädret. Jag vill ha sol och solsken och grönt gräs. Längtan till våren är enorm, fast vi bara är i januari än.

Jag som vanligt har börjat här hemma med tvätt och kaffe. Ska ta mig ut om jag ens orkar för att lämna tillbaka två klänningar jag klickat hem för bröllopet på lördag. Men vi har bestämt oss för att inte gå på bröllopet för vi har ingen vi kan lämna Lea hos och vi tycker det är rätt så onödigt att åka upp till Gävle och lämna henne på fredag och sen på söndag åka upp och hämta henne. Så vi bestämde oss för att tacka nej. Inget man kan göra, jag vill inte lämna henne hos vem som helst heller. Två klänningar ska åka tillbaka och så hade jag köpt två andra klänningar som jag vill ha kvar för dem var för snygga på hehe. De kommer säkert till användning någon gång. Här nedan kan ni se dem jag ska ha kvar.

Den första är från Issue 1.3 – Olga Dress.

Issue 1.3

Samt denna från Oneness

200431512_5bf5e1fc-43c7-4f6a-baea-b5bccae3c421

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar