Tisdagen den 16 september

Igår la mig väldigt tidigt ( redan vid 21.00) så inte undra på att jag vaknade pigg och glad redan vid 06.00. Jag har hunnit tvätta och hänga upp tvätt samt skrivit ett par papper som skulle in till Leas förskola. Jag älskar att vakna på morgonen då alla sover och sätta mig vid datorn och få saker och ting gjorda och lyssna på Fairouz låtar och kicka igång dagen på ett lugnt sett. Igår var jag iväg med Lea efter förskolan till Donken för att möta upp Alyssa och Katia för en playdate. Det var rätt så mysigt och barnen lekte för fullt och åt för fullt. Det var ett tag sen de lekte i några timmar ihop. Man hinner ju knappt med att boka in ett möte med upptagna föräldrar eller ett hektiskt liv med allt runtom.

Idag ska jag iväg på en frukost date med Dunya innan jobbet, skönt att kunna träffas ibland och prata och njuta av varandras sällskap innan man går vidare till jobbet.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar