Tisdagen den 19 mars och massvis med snö och kyla

Vaknade till ett vitt Sverige det är snö överallt och det är -10 grader. Jag tänker inte gnälla men jag tänker drömma mig bort till värme och sol och gröna ängar.

Hur ser er tisdag ut? Jag ska luncha med Dunya och Liam och sen ska jag iväg på möte vid 13.00. Lea ska iväg till förskolan idag och det känns skönt om jag ska vara ärlig, hennes kaos utbrott igår gjorde mig helt galen. Barn ska få leka med barn och släppa loss sin inre energi med lek och bus. Hemma blir dem ju vilda för att man kan inte sysselsätta dem på samma sätt som med sina vänner.

Nu ska vi få i oss lite frukost och jag ska klunka i mig kaffe och klä på Lea och lämna av henne på förskolan. Hjärtat ville ha ägg till frukost vilket hon vill ganska många gånger under veckan, så jag har kokat ägg som vi ska ha på rostad bröd. Visste ni att för två år sen köpte jag knappt ägg hem och då jag köpte köpte jag en förpackning med 6 ägg i och använde mig av ca 2 -3

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar