Två arga brev till Lekmer

Jag har idag skickat två arga brev till Lekmer. I måndags skickade jag ett mail och frågade vart mitt paket har hamnat. Den skickades till mig den 21/9 och jag beställde paketet den 18 september. Hon bad mig och vänta tills på onsdag (idag) för att se om den kommer, men det gjorde den inte och jag börjar bli så less. Så jag skickade iväg ett mail och frågade vad är det som har hänt med mitt paket. Personen svarar att den har kommit bort på vägen och att jag nu får tillbaka mina pengar (inom 1-7 arbetsdagar) och att jag nu får klicka om varan. Då ryker det för mig i skallen då jag går in på hemsidan och ser att produkten jag valt, köpt och betalat för är dubbel så dyr och jag har ju redan lovat Lea den produkten. Lea har gått och väntat på paketet varje dag. Så jag skickat ett till argt brev och meddelar att jag inte vill ha tillbaka pengarna utan att jag vill ha min vara som jag beställt och som nu kostar dubbelt och det tänker jag inte betala. Inte mitt fel att varan kommit bort och de ska kunna erbjuda mig samma pris på produkten så som jag betalat för den första gången.

Jag är ingen lätt person att handskas med då jag blir arg! Detta är min rätt och detta ska dem fixa! Nu väntar jag på svar på mitt andra brev. Vi får avvakta och se!!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar