Två foto dagar avklarade på en dag

Sorry för det har varit dålig uppdatering i bloggen men har haft så himla stressigt schema så jag har knappt hunnit andas. Söndag var jag ner och hämtade systern min för att hon skulle vara modell till min fotodag igår. Så vi kom hem lagade mat och gjorde kladdkaka vi åt och vart helt proppfulla så jag däckade på soffan utan att veta av det och jag låg så konstigt så min nacka höll på att gå av. Av tröttheten och små stressen glömde jag totalt bort att få i mig kaffe i söndags så hela min dag var helt galen. Sen igår så var det fullt upp med fotodagen med Elise och min syster Sousou. Jag och Sousou började med sminkningen vid 8.00 och vid 10.00 kom Elise och jag började med henne och efter det att ta ner hela jobb grejerna och ner till foto studion för att fotograferas. I foto studion var det mycket jobb med det lilla extra när de hade satt på sig kläderna och så. Efter det var det dags för dem att inta ”top Model” världen. De var såååååååååååååååååå duktiga så jag blev helt paff. Jag stod chockande ut och visste inte vad jag skulle säga eller göra fast det var jag som skulle visa hur de skulle stå men de gjorde exakt det som krävdes och behövdes av sig själva. PAFF PAFF PAFF var jag hela tiden. Chockad av att de vågade vara tuffa och modella framför en proffsig fotograf som är amerikan hahaha. Chill, beautiful, gorgeous och great sa han så fort de började röra sig och posera. Det var så jävla kul dag alltså vi skrattade och skämtade och hade helt enkelt en helt underbar tjej dag. Efter foto dagen var slut var vi så hungriga så vi villa äta på MC, vi villa ha MAAAAAAAAAAAAT. Vi beställde typ allt som fanns o beställa hahaha. Så hungriga var vi och åt allt på typ mindre än 8 minuter hahahaha.

Vill tacka M för att han var så duktig med Lea hela dagen och det gick så bra. Tack M för allt, du är en helt fantastisk pappa och man.

Nu blir det kaffeeeeeeeeeeeeee !

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två foto dagar avklarade på en dag

  1. Lexi skriver:

    Guuuud va kul det lät!! Jag hoppas ni lägger upp bilderna sen =)
    Go morron förresten, hehe

  2. Elise skriver:

    Haha sluta nu va.. Jag hatar dem, hade inte tackat nej till -15 kg..tack själv, hade jättekul. Vad hittar du på idag då?

Lämna ett svar