Två olika maträtter står och puttrar

Dagens lunch blir chili con carne och morgondagens middag står och puttrar samtidigt så slipper jag tänka på det imorgon. Har kommit på en egen maträtt så vi får hur den smakar imorgon hehe. Den innehåller köttfärs, rivna morötter, riven vitkål, lök, vitlök och passeradtomat och så tänkte jag göra en bechamelsås till och pasta och hälla allt i en ugnssäkerform och lägga in den i ugnen för att suga åt sig all goda smaker och osten jag kommer att ha på få en fin färg. Till det kommer jag att servera pizza sallad/rivna morötter.

Jag har fått ett mail av en läsare som undrar om jag är gravid och därför jag har bakat samt lagat mat som en galning. Svaret är NEJ, jag är inte gravid. Det är bara en period just nu tror jag hehe, du har rätt som undrar. Maken undrar samma sak hehe.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar