Två tjejer som är på dåligt humör

Jag vet inte varför jag är på dåligthumör, jag har sovit som en stock och Lea också. Jag vet att hon är febrig och hängig och hon vill så gärna gå ut. Men jag känner mig trött och på dåligt humör, gud vad jag önskar att jag bodde närmare mina systrar och mamma när det är så. Vill ju inte vara arg på henne eller något liknande så jag undviker att säga något alls. Ska sysselsätta mig lite med att plocka undan här hemma och fixa till i hennes rum. Sen ska hon få sitta och måla en stund på målardukarna jag köpte till henne sist jag var i Gävle. Hon ska få göra nya tavlor till oss. En som jag vill ha i badrummet och resten vill jag ha i vardagsrummet. I akrylfärg målar hon och det är ett av hennes favoritsyssla.

Ska upp och få i mig lite frukost så jag kommer igång på riktigt.

Kan man ta ut en unge som ”misstänks” ha vattkoppor på promenad eller för att handla? Eller är det förbud att vistas utomhus? Riskera att andra barn smittas? HELP!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar