Uppe med tuppen

Vaknade klockan 06.00 och kunde inte somna om och nu sitter jag här vid datorn och försöker få saker och ting gjorda. Lea vaknade precis efter mig och hon sitter just nu och tittar på barnkanalen. Jag ska snart göra kaffe och fixa iordninge Lea för idag är det hennes första förskoledag sen 27 juni så hon har varit ledig rätt så länge. Hon längtar tills att få gå tillbaka till sina kompisar och speciellt igår kväll vart hon helt ivrig då hälften av hennes klass bor vid Coco så de lekte ihop igår. Hon är ju så populär så de sprang till henne och kramade henne och så lekte de ihop tills det var dags att dra sig hemåt.

Idag vid 9.00 har jag ett jätte viktigt möte och sen ska jag luncha ihop med maken som jobbar hemifrån idag och imorgon innan det är dags att dra tillbaka till jobbet på torsdag.

172052884_0ba6bf4e-801c-4ef2-8095-8d1297447096

 

Men för att jag ska kunna fungera så måste jag brygga mig lite kaffe.  God morgon tisdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar