Uppe med tuppen fast att jag knappt fick någon sömn

Vår lilla pojke sov knappt under natten så jag sov knappt. Så när alarmet ringde hade jag sovit till och från hela natten och varot vaken i princip hela tiden. Gick upp på direkten då jag inte ville ligga kvar och bli trött och få huvudvärk. Började med att fixa mig och klä på mig och sen laddade jag en omgång diskmaskin och gjorde rent diskbänken, tog en kopp kaffe och gjorde en macka. Tog med mig sopporna ut (äntligen) hade 4 soppåsar som skulle slängas som inte maken hann med och göra igår och jag glömde dem när jag gick hemifrån igår.

Nu sitter jag på bussen smått öm från gårdagens filler behandling. Suzan satte in 2 ml filler och hon sa att det ska hålla ett år. Mer om allt kommer upp då jag ska låta henne gästskriva här på bloggen om det. Så att ni får ta del av allt.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera