Uppe med tuppen

tupp

Tidig morgon för mig och tösen idag. Men nu vaggar jag henne så att hon somnar en stund. Igår var jag och hälsade på Coco och ungarna. Coco mutade mig med kanelbullar haha, därför tog jag mig dit haha. Spenderade några timmar med henne och det var mysigt gud vad jag hade saknat den där pillemajjan. Tösen somnade i vagnen hos Coco vid 19.00 och sov väldigt djup och fortsatte sin sömn till kl 02.00 inatt då hon vaknade och åt och somnade om. Helt fantastiskt. Nu när ruinerna är igång så får jag och älsklingen lite ”egentid”. Det är inte så att vi inte älskar vår dotter och vill spendera all tid med henne men vi behöver vår tid. Vi behöver samla ihop vår energi och kärlek.

Nu sitter jag och äter frukost och dricker nescafe medan älsklingen och Lea sover. Idag blir det inte så mycket förutom att packa upp väskorna och dona här hemma. Vädret är totalt grått och mulet så inget fel med att göra klart allt och inte kunna ångra att man inte gick ut. Vädret ger mig chans att göra det jag vill göra i det gråa så jag inte missar solen och ”sommaren”.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uppe med tuppen

  1. Mtina skriver:

    Jaha då får man lite uppdatering ibland igen då! 🙂
    Lea gör väl som alla oss andra- protesterar mot vädret 🙂
    hehe
    skönt me att bli klar med uppackning, aldrig det roliga efter resa.

Lämna ett svar