Upptagen måndag

Idag har jag haft smått fullt upp, håller på och fixar ett jobb som kanske blir av denna vecka och jag har stor chans och få den så jag har varit där hela dagen. Sen så ska jag vara där hela dagen imorgon också. Jag lämnar av Lea vid 7.50 och drar till jobbet, jag börjar 8.30 så det är skönt att få börja dagen så pass tidigt så man hinner med dagen tycker jag. Idag slutade jag 15:20 och det kommer jag också göra imorgon men får jag jobbet så kommer jag att jobba från 8.30-16.00 mån-tors och fredag börjar jag 8.30 och slutar 15.00 och är ledig lördag söndag jihoooo. Perfekta jobbtiderna för mig och min familj. Så håll tummarna gott folk !

Jag var i Åkersberga strax innan 16.00 hann äta lite något snabbt hos min vännina i cafét  och surpla i mig kaffe och sen handlade jag snabbt till dagens middag (tacogratäng) och så sprang jag upp och hämtade Lea 16:20. Vi vandrade hem i fina vädret medan jag pussade sönder henne hela vägen guuud vad jag hade saknat henne.

Busisen gör ett SMILE.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar