Väggalmanackor beställda

I söndags klickade jag hem 2014 väggalmanacka till mig och till mamma och pappa. Det har blivit en tradition att varje jul får de en almanacka av oss med Leas 2013 bilder. Den är så uppskattad så det är ett måste. I år klickade jag hem en till oss också men med annorlunda bilder där det är blandat med bilder på maken och Lea och jag och Lea under året 2013.

Jag beställer varje år almanacka från fujidirekt, bra kvalitet på pappret och snygg som attans. Till en rätt bra pris faktiskt. Till alla föräldrar alla mor/far föräldrar skulle uppskatta det. Vem vill inte ha bilder på sitt barnbarn som de kan titta på varje gång de tittar vilken dag det är och ge dem ett glatt leende? Jag älskart och jag vet att mina föräldrar älskar den.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar