Vår ängel kom den 29/4

Som ni kanske har märkt så har jag varit frånvarande från all bloggande och kommunikation. Men det är för att jag födde min lilla tös den 29/4 kl 02:30. Hon är helt galet vacker som en ängel. Igår kom vi hem från BB hotellet och då var systrarna här och väntade hem oss och vi åt middag tillsammans och sen så åkte de. Min lilla tös sover såå sött just nu, så jag tänkte slänga in ett blogg inlägg. Vår prinsessa  föddes 2720 g och var 46 cm lång. En liten liten prinsessa fick vi. Förlossnings berättelsen ska jag ta en annan gång då jag har mer ork men nu slänger jag upp en bild på vår sötnos.

Här matas hon av sin pappa.

DSC0181000

Vår prinsessa Lea.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vår ängel kom den 29/4

 1. Lexi skriver:

  Nä men GRATTIS GUMMAN!!! Är så glad för er skull!! Gud så söt hon är!! Alf mabrouk!! Jag anade som sagt då du inte berättade hur det gått hos läkaren sist hihi =)

 2. mtina skriver:

  Hon är verkligen en riktig sötnos!!! Men nu ser jag även likheter i båda er faktiskt! Vad säger mamma din? 🙂

 3. jano skriver:

  Mamma säger jano kopia haha. Så såg jag tydligen ut när jag var bebis :D. Jag ser inga likheter i någon av oss haha inte älsklingen heller.

 4. mtina skriver:

  HAHAHA MEn det kommer! MIn mamma sa- en Lena(moster) kopia precis när jag blev kläckt. 🙂
  HOn blir en vacker blandning av er två kanske, det är nu den spännande tiden kommer… 😀

 5. cynthia skriver:

  Hej, Har läst din blogg länge och jag måste passa på att säga grattis! Alf mabrouk!!!

 6. jano skriver:

  Tack tack Cynthia.

Lämna ett svar