Var iväg på ett viktigt möte idag

Idag var jag iväg på ett viktigt möte och jag hoppas på det bästa och hoppas hoppas verkligen det ska gå som jag vill. Annars har jag inte gjort så mycket var på möte från 10.00 – 12:20 så det var full rulle och sen var det bara att åka hem till Åkersberga för att fika och prata smått innan det var dags att hämta Lea. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Det blir fiskgratäng med kokt potatis och kokta grönsaker till. Gott gott.

Imorgon blir det mer bloggande och det lovar jag för jag kommer att sitta fast klistrad vid datorn hela dagen för jag har fullt upp med massvis med inlägg som ska läggas upp samt massvis med emails som måste skickas och telefon samtal som måste göras.

Nu får ni ha en bra torsdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar