Varje dag sysslor?

Slutade ett möte 15.15 hann ringa maken direkt efter för att se om han hade hunnit åka än eller om han kunde hämta mig så vi samåkte hem. Gud vad mysigt det är att samåka hem då man får lite saker sagda i lugn och ro utan barn och massa frågor och gnäll. Vi ska försöka boka in en lunch ihop då vi jobbar nära varandra men aldrig får till en lunch då vi har möten eller lunch lite senare/tidigare än varandra.

Vi hämtade var sin unge på var sin plats och åkte hem. Började med att tömma diskmaskin och lägga in ny sisk och börja med maten. Lea åt sig något enkelt innan de skulle iväg på fiol lektion i musikskolan. När de kom hem stod maten klar och redo det var bara att hoppa in och duscha för dem en efter den andra för att äta varm mat.

Jag hann laga maten och göra ris till samt bada lillen och starta en tvättmaskin på den här timmen de var borta. Varje dags sysslor som man måste göra så huset ser någorlunda plockad ut.

Drömmen vore att anlita något som städar åt mig. Ska bara hitta ”rätta personen att lita på” sen ska jag få hit henne en gång i veckan för super städning. Vi har en på jobbet som kommer två gånger i veckan och henne gillar jag. Ska kanske fråga om hon kan tänka sig att ta över mitt hem två timmar i veckan.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera