Vem skickar sina barn med skitiga kläder?

image

Vem skickar sina barn till förskolan med skitiga kläder? Till alla mammor där ute som läser min blogg, hur många gånger i veckan tvättar ni era barns utekläder? När Lea kommer hem med utekläder som ser ut som bilden ovan så klart jag ska tvätta dem. Men förskoleläraren tyckte att det räcker med att tvätta dem en gång i veckan/fredag. Men allvarligt?! Hur ska jag kunna gå upp med min dotter i hennes skitiga kläder och ignonera det? Det gååår inte. Om jag klär henne obekväm men fint en dag då får jag dåligt samvete ( jag har slutat göra det, alltså klä henne obekvämt). Hon ska kunna få vara ett barn men i rena kläder och snygga. Inte tighta jeans och tunikor som har en början men inget slut typ. Vad tycker ni??? Är jag galen eller är världen galen??

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vem skickar sina barn med skitiga kläder?

  1. Dunya skriver:

    Hahaha gumman du är galen Hahahahah jag dör. Nejdå skämt o sido jag tvättar kläderna när de är skitiga gillar när min pojke är ren dessutom så är det bara mjukisar som gäller på förskolan så han kan röra sig fritt 😉

Lämna ett svar