Vi börjar fredagen men en dusch

God morgon fredag! Vi vaknade för två timmar sen och donat lite smått hemma och Lea har ätit frukost och nu la jag henne precis i ett bad. Tänkte så slipper jag göra det senare. Dagens planer går ut på att jag ska fika med Dunya och Deniz och efter det ska jag dra hem o laga mat och sen dra på ett kompis häng. Idag jobbar M hemifrån och med det betyder att vi knappt kan vara hemma av alla samtal han får. Lea kan knappt vara tyst då han får jobbsamtal. Hon känner väl på sig att då hon måste va tyst så vill hon inte vara tyst.

Nu kör vi vidare

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi börjar fredagen men en dusch

  1. Lexi skriver:

    Na3iman =)

    Hehe såå du tror att du hade blivit importfru haha. Visst är det mkt 3aib och det går inte o sånt där men trodde det hade blivit lite annorlunda numera?

Lämna ett svar