Vi har fått igång rutinerna

God morgon, dagen började rätt så tidigt hos oss med att Lea vaknade vid 07.00 och hade sovit klart för natten. Igår somnade hon vid 18.00 och sov fram till 02.00 då hon vaknade av att hon var hungrig. Matade henne och hon somnade direkt om och vid 06.00 vaknade hon igen och åt sen somnade hon en timme och efter det var det dags att gå upp. Jag satte på mig och tog med henne ner till Willy’s för att stor handla och det gjorde vi i ca en timme. Sen var det hem och äta frukost och får henne att sova sin ”efter frukost sömn” som brukar vara i en timme och kanske två.

Nu ska jag börja med att packa upp väskan och tvätta lite kläder och dona här hemma. Sen kanske det blir en promme för mig och Lea.

Ha en bra fredag.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi har fått igång rutinerna

  1. Mtina skriver:

    Oj vad du hunnit uppdatera! Jag började läsa o hann ner till typ 3 inlägg sen tänkte ja stänga av… Tills man skrolla ner lite till där jag såg typ 4 inlägg till! Haha gu vad du hunnit med mkt o vad ja missat 🙂
    men nu är man med igen 😉 good good!

Lämna ett svar