Vi har slutat med napp

Ni som känner Lea väl och ser alla bilder på bloggen såg väl att Lea var besatt av sin napp. Hon ville ha den i munnen hela tiden, varje sekund, varje minut och varje dag. Men nu har det gått exakt 9 dagar sen vi slutade med napp. Ja, jag bestämde mig nej nu får det va och gick och slängde nappen framför hennes näsa och sa nu får det räcka ´, du har blivit en stor flicka och behöver ingen napp. Hon sa glatt : okej men jag tror inte hon förstod vad det innebar. Men sen den lördagen för 9 dagar sen har hon frågat efter den 1 gång per dag och det är ju mirakel. Men det bästa är att hon somnar helt utan någon problem, det gjorde hon redan första dagen. Somnade på natten utan att fråga efter den. Det var ju min största rädsla att vi skulle ha en veckas krig och gnäll efter den där j*vla nappen, men nej INGET gnäll, ingen panik, ingen gråtattacker eller sömnlösa nätter. Så NU ÄR VI NAPPFRIAAAAA. 

Sen har vi den där pottan, vi håller på glatt här hemma många ”torka upp kiss” stunder har vi men det får man ta. Bara det inte gäller bajs på dörrar och möbler så kan jag leva med lite piss här och var. Hon ska ju få växa hon fyller 2 ½ år idag. Japp, så stor har hon gått och blivit mitt hjärta.

Så sitter hon och pratar med sin pappa i telefon då han är på väg hem. Knasbollen min.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar