Vi har städat hela förrådet

Idag har det varit en super härlig dag vi har städat förrådet helt och jag har slängt massvis med onödiga saker och det finns massvis med saker som jag har tänkt och sälja på tradera. Vi får se hur det går men jag tänkte sysselsätta mig med något denna vecka och det får bli rensning av garderob både min och Leas och mycket av sakerna kommer att hamna på tradera. Jag har två stora väskor som jag har Leas bebiskläder i eller kläder från då hon föddes fram till ett år. Men de ska jag inte sälja de har jag sparat och de andra jag inte vill ha eller spara tänker jag sälja. Hon har ju sjukt mycket kläder men nu är det dags med att sälja det gamla och köpa in nytt.

Brukar ni sälja på tradera? Eller köpa?

Vi var och slängde massa skit som behövde slängas och lite kläder och skor till rädda barnen. Efter det så svängde vi förbi Donken och åt och efter det tåg vi lite efterrätt så som mjukglass GUD så GOTT. Lea lekte för fullt så nu ligger hon och sover och vi ska ta en dusch och sen mys.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar