Vi var på jakt efter en matta

Vi var på jakt idag efter en rymatta, jag har tänkt på det lite till och från i två år och nu när jag äntligen bestämt mig för färg och matta så säljs den inte längre på grund av den släpper lite av sig och kan ge kvävrisk för barn. Oj, det vill man ju inte speciellt när man har världens buse här hemma som har börjat stoppa allt i munnen ALLT. Hon brukade aldrig lägga något i munnen men nu går hon runt och plockar från golvet/marken och stoppar i munnen. Uchh, jag bara tänker på vad hon gör på förskolan då jag inte ser. Herre min gud.

Jag ska göra en liten kuddhörna i vardagsrummet för Lea där vi kan sitta och fika och läsa böcker tillsammans. Men först ska jag byta ut hennes zoo matta som hon har haft till och från sen hon var bebis. Ska köpa någon mysig och fluffig som matchar in i vardagsrummet och till den ska jag köpa massvis med mysiga kuddar.

Vi kom hem för en stund sen vi var iväg till arninge centrum och sen täby centrum och jag provade massvis med kläder men köpte inget. Såååå tråkigt. Jag som ville shoppa loss lite till mig själv. Vi åt på max så jag slapp laga mat och nu sitter jag och klunkar i mig kaffe med världens huvudvärk.

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar