Viktigaste papporna i mitt liv

Min egen pappa som är världens bästa och ingen är som han. Varje dag som går vill jag göra honom stolt. Han har ett hjärta gjort av diamant och ingen kan någonsin säga något ont om honom. Hans hjärta är så pass stort så han har oss alla skyddade där inne. Vi älskar dig mest i hela världen. Tack för att du är den du är.

Sen så kommer min älskade man och pappa till min tjej. Han är verkligen någon speciell. Han fann pappan i honom långt innan vi fick barn, jag fann pappan i honom i hans sätt att vara och den kärleksfulla famnen han har. Jag visste från första stund vi insåg att vi inte kunde leva ett liv utan varandra i den att han var menat att bli pappa till mina barn. Lea och jag älskar dig till månen och tillbaka.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar