Viva La Juicy

Jag har varit ute efter en ny parfym for ever känns det som. Jag går in och luktar på allt som finns inne hos kicks eller sephora men har inte hittat vad som passar mig nuförtiden. Men igår efter många sniffande dagar och så bestämde jag mig för att prova på Viva La Juicy som jag fall för och tyckte två av deras lukter luktade så gott. Men jag har tendens och tycka att de blir för tungt efter ett tag och då börjar må illa haha. Japp, mitt doftsinne i ett nötskal.
Alla de parfymer som jag har haft under åren hatar jag nu och tycker att de är såå starka och passar mig inte alls. Det är så svårt att hitta en ny parfym som passar och sen vill man ju inte köpa en stor flaska och sen så passar inte den och då har man slängt några hundra lappar i sjön. Längtar till jag åker utomlands då jag kan köpa på mig några nya parfymer.
Men som sagt igår hittade jag en mini flaska i de dofterna jag gillade av Viva La Juicy. Jag var mest förälskad i doften Viva La Juicy – Juicy Couture, egentligen skulle jag köpa flaskan igår men när jag hittade den lilla som innehöll båda så tyckte jag att jag slår på det istället.
image

image

image

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar