Vivi Linde – Livet på andra sidan

Jag har sett reklam på tv och läst om det i tidningen. Att det skulle börja en dokumentärserie på tv 7 som heter Livet på andra sidan. Så jag bestämde mig att se den i måndags och blev helt till mig. Jag tror inte på medium men kvinnan Vivi Linde sökte sig till andra sidan och jag blev smått chockad. Mycket av det vet jag inte om det stämmer men jag har aldrig undrat om våra kära och nära som är på andra sidan ser oss och följer oss i livet. Samtidigt som jag skulle bli smått skräckslagen av att veta att de ser ner på oss eller vandrar omkring och är väldigt nära oss så skulle jag känna att det ändå var helt underbart. För ibland vill man ju ha sina kära som gott bort vid liv för att kunna delta i olika föreställningar så som bröllop, barnfödande samt dop och allt som spelar sån stor roll i vårt liv. Jag kollade en stund och sen bytte kanal då huvudet började tänka en massa och jag fick ångest av att mina föräldrar blir äldre.

Har ni missat och se den? Den går på måndagar kl 21:00 – 22:00 på tv7. O jag var precis in och läste vad nästa avsnitt ska handla om och den ska precis handla om två systrar som söker kontakt med sin avlidna mamma.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar